BOZÜYÜK KUMRAL ABDAL ANADOLU LİSESİ TÜBİTAK BİLİM FUARI

İlçemizin başarısıyla göz dolduran okullarından olan Bozüyük Kumral Abdal Anadolu Lisesi Tübitak 4006 Bilim Fuarları Destekleme Programları kapsamında 12,13,14 Mayıs 2015 tarihlerinde bilim fuarı düzenlemiştir.

02.06.2015 3221

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Sahil Aybaş ,Ufuk Arslan ve okul müdürlerinin katılımıyla Kumral Abdal Lisesi Tübitak Bilim Fuarı Proje Sergisi  12 Mayıs 2015 14:00 da açılmıştır.

Okul müdürü Ali Bilgin "Bu tür etkinliklerin öğrencilerin gelecekteki yaşamlarına ve proje tabanlı eğitime vereceği katkıları büyüktür. Milli Eğitim Bakanlığı ile Tübitak arasında imzalanan Tübitak Bilim ve toplum Dairesi tarafından yürütülen eğitimde İşbirliği Protokolü kapsamında bilim kültürünün gelişmesine yönelik olan 4006 Tübitak Bilim Fuarları  Destekleme Programından yararlanmış olan Bozüyük Kumral abdal Anadolu Lisesi İngilizce (3 Proje) , Fizik (10 proje) ,Kimya (3 proje) ,Biyoloji (6 proje) ,Coğrafya (1 proje) ,Öğretmenlik Meslek Bilgisi (1 proje) ,Tarih (2 proje) ,Bilgisayar (1 proje) ,Psikoloji (3 proje) ,Matematik (10 proje) ,Almanca (2 proje) ,Müzik (1 proje) ,Türk Edebiyatı (3 proje) olmak üzere 13 branşta toplam 45 proje hazırlayarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Büyük ilgi gören Kumral Abdal Anadolu Lisesi Tübitak Bilim Fuarı için emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz."dedi.

sında tüm ziyaretçilere açıktır.

tyucvbfuar2hjkldfghjkbnxcölşfgh

zzzfuartübitak1fuar5