Erasmus+ Projemizin İlk Çevrimiçi Toplantısı Gerçekleşti

08.03.2024 175

Okulumuzun 4 Ekim 2023 tarihinde Yunanistan Tripolis 3. Genel Lisesi ile birlikte hazırlamış olduğu "Akademik Başarı için Dezavantajlı Öğrencilerin Tasarım Odaklı Düşünme Yoluyla Güçlendirilmesi" isimli ve 2023-2-EL01-KA210-SCH000170341 numaralı Okul Eğitiminde Küçük Ölçekli Ortaklıklar projemiz başarılı bulunmuş ve 2. olarak seçilmiştir. Proje kapsamında akademik araştırma ve içeriklerin geliştirilerek Yunanistan, Macaristan ve Türkiye'de ortak faaliyetlerin yapılması ve öğretmenlerin yurtdışında eğitici eğimleri alması hedeflenmektedir.

Bu kapsamda okulumuzun Erasmus projesinin uluslararası ilk online toplantısı 08.03.2024 tarihinde geçekleştirildi.  İlk online toplantımızda, proje ortakları kendilerini tanıtarak kendi okulları hakkında bilgi paylaştılar. Okulumuz adına Müdür Yardımcımız Burçin Mola Demir ve Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenimiz Tuğba Ata tanıtım yaptı. Proje kapsamında yapılacak işler üzerinde tartışmalar gerçekleştirildi. Özellikle, Macaristan'da gerçekleştirilecek olan ilk hareketlilik etkinliği üzerine konuşuldu.

08-03-2024