OKULUMUZDAN TÜBİTAK BAŞARISI

Okulumuz fizik öğretmeni Mehtap ARSLAN´ın danışmanlığını yaptığı Fizik Projesi Tübitak Ortaöğretim Kurumları Arası Proje Yarışmasında Eskişehir sergisine davet edildi.

19.03.2016 1510

Okulumuz 10. Sınıf Öğrencilerinden Demet BOLAT ve Rümeysa CENGİZ´in projesi "Bakliyattan Organik Pil Üretimi" Tübitak bölge finallerine davet edildi. Öğrencilerimizn Projesi 22-23-24-25 Mart 2016 tarihlerinde Eskişehirde sergilenecek. İlçemizi ve ilimizi temsilen bölge finaline yükselme başarısı gösteren fizik öğretmenimiz Mehtap ARSLAN ve 10. sınıf öğrencilerimiz Demet BOLAT ve Rümeysa CENGİZ´i kutluyoruz.