TEOG TERCİH BİLGİLENDİRMESİ

03.07.2015 889

teogTEOG sonucuna göre okulumuzu tercih edecek öğrenciler okulumuzu hafta içi mesai saatlerinde gezip görebilir ve bilgi alabilirler.Ayrıca yine mesai saatleri içinde okulumuzun 0 228 314 00 42 nolu telefonundan bilgi alınabilir.

Okulumuzun herhangi bir okula dönüşmesi söz konusu değilidir.Sizleri aramızda görmek bizi mutlu edecektir.Bozüyükte Anadolu Öğretmen Lisesinin başarılarla dolu mirasını dönüşümle üzerine almış olan okulumuz güçlü kadrosuyla eğitim-öğretime devam edecektir.