TÜBİTAK ESKİŞEHİR BÖLGE FİNALLERİNDEYİZ

22 Mart 2016 Salı günü açılışı yapılan 47. Tübitak Ortaöğretim Öğrencileri Proje Yarışması açılışında İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın, İsmail ALTINKAYNAK ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın, Hüseyin GÜMÜŞ, standımızı ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimize destek verdiler. Kendilerine Kumral Abdal Anadolu Lisesi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.

26.03.2016 1976

22-25 Mart 2016

tarihlerinde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Spor Salonunda, 47. TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Eskişehir bölge sergisi yapıldı.8 ilin ortaöğretim öğrencilerinin finallere kalan araştırma projeleri standlarda sergilendi. Bilecik ilinden fizik dalında bölge finallerine kaln projemizin sergilendiği standa okul müdürümüz, öğretmen ve öğrencilerimiz destek ziyaretlerinde bulundu.