2017 Yılı VIII. eTwinning Ulusal Konferansında İlimizi Temsil Ettik

Okulumuz Kumral Abdal Anadolu Lisesi 2016-2017 yılında Fransa ve Bulgaristan ile ortak olarak yürüttüğü Show Your Green Energy Map Projesiyle üç ülkeden Ulusal Kalite Etiketi alarak Avrupa Kalite Etiketini almaya hak kazanmıştır. Bu bağlamda eTwinning 8. Ulusal Konferansına okulumuz adına Fizik Öğretmenimiz Mehtap ARSLAN Projenin, Bozüyük ve Bilecik 'in Tanıtım standıyla katılmıştır. Konferansta toplam 79 proje standlarla tanıtılmıştır.

Tanıtım faaliyetlerinde maddi ve manevi destekleri için Bilecik İl Milli Eğitim Müdürümüz Fazilet DURMUŞ'a ,  İl Milli Eğitim Ar- Ge Sorumlusu Mustafa KAN'a, İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü'ne ve Bozüyük Belediyesi'ne teşekkürleri bir borç biliriz.

10.12.2017 718

Avrupa´da okul ortaklıklarının kurulması, bilişim teknolojilerinin eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanılmasının yaygınlaştırılması, yenilikçi öğretim yöntem ve tekniklerinin Avrupa'da öğretmenler arası paylaşımının sağlanması, öğrenci ve öğretmenlerin bilişim teknolojilerini,n ve yabancı dil kullanıma becerilerinin artırılması amacıyla ülkemiz 2009 tarihinde eTwinning faaliyetlerinin bir üyesi haline gelmiştir.

Etwinning faaliyetleri kapsamında 07-09 Aralık 2017 tarihlerinde eTwinning 8. Ulusal Konferansı Antalya'da

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknoloji Genel Müdürü Sayın Bilal TIRNAKÇI

Eğitim Bilişim Sistemleri Daire Başkanı Sayın Gültekin KEKEÇOĞLU

Sistem Yönetimi Daire Başkanı Gürhan ÇİÇEK