E TWİNNİNG  2. BAŞARIMIZ

E TWİNNİNG 2. BAŞARIMIZ

SHOW YOUR GREEN ENERGY MAP #eTwCitizen16"

05.10.2017 731

SHOW YOUR GREEN ENERGY MAP #eTwCitizen16"

15/10/2016 tarihinde  jean-louis timin (Kurucu) ( Fransa) ve TanyaBorisova ( Kurucu ) ( Bulgaristan) başta olmak üzere 14 üye ile beraber yürüttüğümüz Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü ve Ulusal Ajans bünyesindeAvrupa'daki okullar için oluşturulmuş e-twinning projemiz Fransa Ulusal Destek Servisi'nden sonra Türkiye Ulusal Destek Servisi tarafından da "Ulusal Kalite Etiketi " ile ödüllendirilmiştir.  Böylece SYGEM projemiz iki farklı ülkeden ulusal kalite etiketi alarak "Avrupa Kalite Etiketi" almaya hak kazanmıştır. Projemizin mimarı Fizik Öğretmenimiz  Mehtap ARSLAN, başta olmak üzere; Fransa ile yapılan canlı etkinliklerdeki  teknik destek için Okul Müdürümüz Sayın Ali BİLGİN , yabancı dil desteği için Okul Müdür Yardımcımız Fatih Gürcan, İngilizce Öğretmenlerimiz Hafize ATAK, Sevil TEKELİ ve Ayşe AZCAN 'a ; emekleri  ve bu gururu bizlere yaşattıkları için öğrencilerimiz:

Ahmetcan KARA, Alper KESKİNER, Ayşe Erva AKTAŞ, Batuhan TANYERİ, Emir ULUÇ, Hacer KÖROĞLU, Mert KAYA, Mustafa Enes ÇELİK, Muhammed GÜVENÇ,

Nergiz MEMİŞOĞLU, Rabianur BİLGİN, Taha Umut KESKİN ve Yakup Sergen EKE´ye çok teşekkür ederi.

05-10-2017