28.09.2017 2852

Okulumuz eğitim öğretime Bozüyük Anadolu Öğretmen Lisesi olarak 1990 yılında Bozüyük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının binasında başlamıştır.

25 Kasım 1997 yılında Milli Eğitim Bakanlığının yaptırmış olduğu okulumuza ait pansiyon binasına taşınmıştır. 2001 yılına kadar bu bina hem eğitim öğretim hem de Pansiyon binası olarak kullanılmıştır.

2014 yılında Anadolu Öğretmen Liselerinin Anadolu Liselerine dönüştürülmesiyle, okulumuz Kumral Abdal Anadolu Lisesi olarak eğitim-öğretime devam etmektedir.

Okulumuzun bina yüzölçümü 4416, bahçe yüzölçümü 13071 metrekaredir.

Okulumuz ilk mezunlarını 1994–1995 Eğitim Öğretim yılı sonunda vermiştir.

Okulumuzda toplam 23 adet derslik mevcuttur.

Fizik, Kimya, Biyoloji, Bilgisayar Laboratuvarları, Öğretmenler Odası, Öğretmen Dinlenme Odası, Müzik Odası, Seminer ve Toplantı salonu vardır.

Okulumuzda 4500 kitap kapasiteli bir kütüphane bulunmaktadır. Kütüphane aynı zamanda toplantı salonu olarak hizmet vermektedir.

Okulumuzda ayrıca zenginleştirilmiş kütüphnane (Z Kütüphane) bulunmaktadır.

Okulumuza ait kapalı spor salonu 2001 yılında yapılmış olup gerek okul öğrencilerimize gerekse ilçedeki sportif müsabakalara hizmet etmektedir.

Okulumuzda 30 kadrolu öğretmen,  1 V.H.K.İ. ve 1 kadrolu hizmetli bulunmaktadır.